Færøerne: De pelagiske fartøjer har travlt

Færøerne: De pelagiske fartøjer har travlt

På fiskefabrikken Varðin Pelagic i Tvøroyri landede »Gitte Henning 1« 900 tons makrel, som de har fisket nord for Færøerne. De har haft et godt og fornuftigt fiskeri på denne tur, og er nu igen ude på feltet efter makrel.

pelagisk trawler Tummas T på Færøerne

Den pelagiske trawler Tummas T landede ligeledes en fangst af makrel, 450 tons til samme fiskeindustri i Tvøroyri, Varðin Pelagic. De har også haft et godt fiskeri. trawleren Finnur Fríði landede 1.500 tons sild, som de har fisket ud for Island. Her var der også tilfredshed med fangsten, som de også landede til Varðin Pelagic i Tvøroyri. Efter losningen blev der også sat kurs og fart til feltet efter flere sild.

makrel fanget og landet på Færøerne

Borgarin landede i sidste uge en last på 400 tons makrel til Faroe Pelagic i Kollefjord, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri og straks efter landingen er de tilbage på feltet efter flere makrel. Trawleren Norðingur landede 580 tons makrel, som de har fisket nord for Færøerne. De landede også fangsten til Faroe Pelagic i Kollefjord. Svend C landede 550 tons makrel. heraf var 200 tons fersk makrel, som blev landet til fabrikken Faroe Pelagic, mens 350 tons var frossen makrel. De har fisket i internationalt farvand på denne tur. Polar Princess landede ligeledes 500 tons makrel, men leverede dem til fryselagret hos Samskip-fabrikken i Kollefjord. De er også tilbage på feltet efter flere makrel i internationalt farvand.

færøsk trawler Hoyvik

Hoyvík landede 650 tons makrel til fabrikken Pelagos i Fuglefjord, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et fint fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter flere makrel. Trawleren Fagraberg landede 1200 tons makrel, ligeledes til Pelagos i Fuglefjord. De har haft et rigtig godt fiskeri på turen, og som andre pelagiske fartøjer, er kurs og fart også her sat til felterne ud for færøerne efter flere makrel.

Skriv et svar