Færøerne: Jævnt gode fangster af blåhvilling i det Nordatlantiske
Den færøske pelagiske båd »Fagraberg«, havde forleden problemer under fiskeri efter blåhvilling. De fik trawlet i skruen og måtte derefter sende bud efter Kontrol- og Redningsskibet »Brimil«.

Færøerne: Jævnt gode fangster af blåhvilling i det Nordatlantiske

Den færøske pelagiske båd »Fagraberg«, havde forleden problemer under fiskeri efter blåhvilling. De fik trawlet i skruen og måtte derefter sende bud efter Kgontrol- og Redningsskibet »Brimil«. Den slæbte derefter den færøske industritrawler til Tórshavn, hvor skibet fik trawlet frigjort fra skruen og efterfølgende sejlede Fagraberg ved egen hjælp til Fuglefjord for at lande sin last af blåhvilling.

 

»Norðingur« landede 1900 tons blåhvilling, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og landede fangsten til Havsbrún. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. Færøske »Katrin Jóhanna« landede 1600 tons blåhvilling, som de havde fisket syd for Færøerne. De har haft et godt fiskeri og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. Den færøske trawler »Jupiter« landede 2300 tons blåhvilling i Norge, som de har fisket ud for Færøerne. De har også haft et godt fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de atter tilbage til fiskeriet efter blåvilling.

 

Færøske »Høgaberg« landede 2000 tons blåvilling til FF-Skagen i Danmark, som de havde fisket syd for Færøerne. De har haft et godt fiskeri på turen , så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. De pelagiske danske trawlere, »Ruth« og »Gitte Henning« samt »Asbjørn« landede ligeledes blåhvilling til FF Skagen. Blåhvilling som de havde fisket vest for Irland.