Nyt fra Færøerne: Blåhvilling-fiskeriet går forrygende
Den færøske trawler Høgaberg landede 1.930 tons blåhvilling til fabrikken Havsbrún i Fuglefjord. De har fisket i internationalt farvand vest for Irland med et godt resultat.

Nyt fra Færøerne: Blåhvilling-fiskeriet går forrygende

Den færøske trawler Høgaberg landede 1.930 tons blåhvilling til fabrikken Havsbrún i Fuglefjord. De har fisket i internationalt farvand vest for Irland med et godt resultat og er igen efter losningen, at finde på fiskefeltet blandt Islandske, norske, russiske samt danske og færøske industrifiskere.

Trawleren Borgarin, har også været i farvandet vest for Irland, hvor de også landede en pæn fangst på 2.320 tons blåhvilling til Havsbrún. Besætning og skipper var tilfredse med resultatet og kursen er igen sat til SSV fra Færøerne til det internationale farvand vest for Irland. Fagraberg landede 2.600 tons blåhvilling og Norðingur landede 1.820 tons blåhvilling fra samme område til Havsbrún i Fuglefjord.

Havsbrún sætter kvaliteten i højsædet
Den Færøske fiskemelsfabrik Havsbrún har forpligtet sig til at producere topkvalitets-foder. Havsbrún der har produceret fiskemel og fiskeolie siden 1966 og fiskefoder siden 1983, har gennem en vedholdende og vedvarende strategi omkring forbedring af kvaliteten, gennem forskning og udvikling, sikret sig anerkendte certifikater som: GMP+B1 Góðkenning og ISO 9001/2015 Góðkenning samt Global G.A.P Góðkenning, IFFO RS og MSC (Marine Stewardship Council).