Færøerne: Havsbrún i Fuglefjord modtager langt de fleste blåhvilling
En overvejende del af de færøske industrifartøjer, har hentet langt de fleste fangster af blåhvilling mange sømil fra Færøerne.

Færøerne: Havsbrún i Fuglefjord modtager langt de fleste blåhvilling

En overvejende del af de færøske industrifartøjer, har hentet de fleste fangster af blåhvilling langt fra Færøerne. Gerne i EU farvand vest for skotland og Irland. De venter nu blot på at blåvillingen vil migrere ind i færøsk farvand, så fremtidige fangster og landinger af den lille protein-fisk kan ske tættere på den grønne Ø i Atlanterhavet.

Den færøske trawler Borgarin landede i sidste uge en last på 1.000 tons blåvilling, som de har fisket i EU farvand. De har haft et godt fiskeri på denne tur. Den pelagiske trawler Christian í Grótinum landede 2.500 tons blåvilling, som de havde fisket i EU farvand. De har haft et godt fiskeri på turen, og så snart de havde landet til Havsbrún i Fuglefjord, tog de tilbage til fiskeriet i EU farvand.

Trawleren Jupiter landede 1.900 tons blåvilling ligeledes til Havsbrún, som de også havde fisket i EU farvand. De har også haft et godt fiskeri, og efter losningen tog de tilbage til fiskeriet i EU farvand. Trawleren Norðingur landede 1.900 tons blåvilling til Havsbrún, også hentet i EU farvand.