Nytårskuren fortsætter trods Lars Løkkes ændrede status
Nytårskuren med torsk plus det hele og øl, snaps samt en Ole Ritter æblekage plus en »lille ting« og top-underholdning med bandet »Surprice«, afholdes vanen tro søndag den 19. januar 2020 mellem kl 13.00 og 16.00 i Fiskehallen i Thyborøn

Nytårskuren fortsætter trods Lars Løkkes ændrede status

Hvis der bare skulle være nogenlunde hold i anklagerne omkring 2018´s meget omtalte kvotebaroner og disses relationer og donationer til daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen og dennes Løkkefonden, så skulle arrangementet med John Anker Hametners Nytårskur til fordel for fondens »drenge på kanten« ikke være afholdt i år.

Men Nytårskuren med torsk plus det hele og øl, snaps samt en Ole Ritter æblekage plus en »lille ting« og top-underholdning med bandet »Surprice«, afholdes vanen tro og upåagtet Lars Løkke Rasmussen nu ikke længere bestrider landets fornemste post, Statsminister-posten.

Nytårskur i Thyborøn
Søndag den 19. janaur 2020 mellem klokken 13.00 og 16.00 i Fiskehallen – kom frisk

Tidligere anklager om netop en ulovlig sammenhæng mellem 11 storfiskeres og fiskerivirksomheders donationer til Løkkes drenge på kanten, holdt ikke vand og har aldrig gjort det.

Populistiske politikere med såkaldte eksperter i baghånden, der på sædvanligvis ikke kan gøre andet end at råbe højt og skingert, samt sprede splid og løgnagtigheder omkring et ellers rigtig godt formål, må vride hænderne om og erkende, at når Hametner’s torskegilde i år holdes under disse omstændigheder, så var kritikken også dengang både underlødig og usmagelig.

Set i dette lys og helt uden sammenligning ellers, med den nuværende socialdemokratiske regering og dennes manglende initiativer på samme område omkring børn og unge, der udover Statsminister Mette Frederiksen’s Nytårs-ønske om flere tvangsfjernelser af børn og unge samt gerne langt tidligere, er det meget småt med konkrete forslag og handlinger omkring børn og unge fra den kant. Meget ligger socialdemokraterne i munden verbalt og ikke konkret i hænderne, så der sker noget – derfor virker den tidligere kritik af Hametners Nytårskur-arrangement både malplaceret, ligegyldig og helt intetsigende og ubetydelig. Nytårskuren bidrager hvert år med kolde kontanter, samlet varmt ind til et indiskutabelt godt formål.

Deltag i konkurrencen om 2 x 2 billeter til Nytårskuren i Thyborøn. 

DEL og LIKE opslaget samt TAG og skriv navnet på den du ønsker at gå til Nytårskur med.
(Rederiet Hametner har siden 2014 aktivt støttet LøkkeFonden gennem donationer, til fordel for »drenge på kanten«)

Vinderne af de 2 x 2 billetter udtrækkes Lørdag formiddag, blandt de der har DELT, LIKET og TAGGET, men vil du være sikker på en plads eller to, så køb din / dine billetter på linket i annoncen herunder

Du kan tilmelde dig arrangementet her »Løkkefondens Torskegilde«

Du kan give din støtte til Løkkefonden her