Larsen´s makrel i dåse overtages af Sæby Fiske-industri

Larsen´s makrel i dåse overtages af Sæby Fiske-industri

I starten af april måned, overtager A/S Sæby Fiske-Industri, Larsen Danish Seafood´s makrelproduktion, som i dag er beliggende i Harrislee i Tyskland.

De kendte Larsen´s makrel-spicialiteter, med forskellige grøntsager i en krydret sauce og i forbrugervenlige portioner er et godt supplement til Sæby Fiske-Industri´s makrelsortiment.

Opkøbet sker i lyset af en stigende efterspørgsel, der er verden over, netop på makrel i de kendte aflange og runde dåser. Et marked, hvor Sæby Fiske-Industri er førrende og som bekendt står meget stærkt på. Både med hensyn til smag og kvalitet. Det er årsagen til skriver Sæby Avis, at Larsen Danish Seafood har valgt helt at overdrage produktionen af makrel til Fiskeindustrien i Sæby, så Larsen Danish Seafood kan koncentrere sig om andre opgaver.

Direktør for A/S Sæby Fiske-Industri, Claus Christensen siger videre til Sæby Avis, »vi har overtaget alle forpligtelser fra 1. april 2018, og vil selvfølgelig leve op til vores omdømme, og levere makrel til alle Larsen Danish Seafoods kunder, som vi således også overtager fra samme dato.«

Afdelingen i Sæby har udvidet antallet af produktionsmedarbejdere med 14 og direktøren understreger, at det ikke kan udelukkes, at virksomheden indenfor en overskuelig fremtid skal ansatte flere medarbejdere. Fabrikken har den fornødne produktionskapacitet til også at producerer til Larsen´s kunder fremadrettet.