Giv fisken strøm
Norske forsøg med at bedøve fisken med strøm, inden rensning og håndtering, har givet rigtig gode resultater.
ANNONCER
Norske forsøg med at bedøve fisken med strøm, inden rensning og håndtering, har givet rigtig gode resultater.
Hoppekrebs kan uden problemer lagres i længere tid og når de tilsættes vand klækker de blot efter fireogtyve timer og kan derefter bruges som levende foder til Berggylt eller anden fiskeyngel skriver Forskning.no.
Uden på nogen måde at gå på kompromis med fangsteffektiviteten, har Rolls-Royce udviklet en trawler, som langt overgår den nuværende flådes driftøkonomi.
Norske, færøske og islandske forskere har afleveret deres estimat for makrel bestanden i Norskehavet.
Den nye ”Torbas” er designet af Seacon og vil blive bygget i Polen og adapteringen og udrustningen vil foregå på det nyetableret værft Stadyard ved Raudeberg. (tidligere Blaalid Slip og Mek. Veksted AS)
Den uafhængige miljøorganisation Bellona, afviser dermed ikke muligheden, men mener en tredobling af produktionen af fisk og skaldyr, som FHL (Fiskeri og havbruksnæringens Landsforening)også påpeger i deres rapport frem til 2025, kræver nytænkning.
I en ny analyse fra Sintef viser at fiskeindustrien bidrager væsentligt til samfundsøkonomien. Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen tror at industriens betydning vil blive øget kraftigt i årene fremover.
Danish Fishing Equipment Group møder talstærkt op i Trondheim Norge, til den 24. udstilling af Nor-Fishing med i alt 33 danske virksomheder, som er klar til at tage kampen op om de besøgendes opmærksomhed.
Trawlere som kaster fangsten i havet igen, forbi sidste slæb var bedre, skal ifølge det Norske Fiskeridirektorat ikke føle sig alt for sikre i fremtiden.
Nye fiskefartøjer for ikke mindre end 9 milliarder Nkr. Kroner skal de kommende 3 år leveres til norske redere. Det svarer til at der hver tredje uge, de næste 3 år, leveres et fiskefartøj i 160 millioner kroner klassen.
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.
Accept