Danske firmaer indtager Nor-Fishing 2012

Danske firmaer indtager Nor-Fishing 2012

Danish Fishing Equipment Group møder talstærkt op i Trondheim Norge, til den 24. udstilling af Nor-Fishing med i alt 33 danske virksomheder, som er klar til at tage kampen op om de besøgendes opmærksomhed.
Nor-Fishing 2012 ser ud til at slå alle rekorder i år, hvor små 480 udstillere vil konkurrere om de mange indenlandske og udenlandske indkøberes gunst, på det 18.000 m2 store udstillingsareal, sprængfyldt med spændende fiskeri-teknologi.

Udstillingen som er Norges største på området, tæller hele 89 udstillere fra udlandet, fra mere end 20 forskellige nationer, heraf kommer en stor del af dem fra Danmark. Danish Fishing Equipment Group har deltaget i Nor-Fishing siden 1980, og har været vidne til en enorm udvikling i fiskeribranchen. Det nyeste inden for fx dansk fartøjs-og fangstteknologi, processer og tjenester knyttet til fiskeribranchen har været vist på Nor-Fishing gennem tiden, og blandt publikum har der altid været store handelsdelegationer og officielle gæster fra vigtige fiskerinationer til stede.

I forbindelse med den danske stand, der har fået tilskud fra Eksportrådet, blev der onsdag afholdt en reception med stor tilstrømning af kunder og samarbejdspartnere. Flere af de danske virksomheder har allerede fået nye kontakter i nettet, bl.a. Unit-Pump, der har modtaget en større forespørgsel på deres flow-pumper, fortæller direktør for Unit-Pump A/S, Torben Petersen.
Danish Fishing Equipment Group er et eksportnetværk under Eksportforening, og netværket består af over 50 virksomheder, der er specialiserede inden for maskineri og udstyr til den internationale fiskeindustri.

I netværket opfatter man messen som en vigtig platform for præsentation af produkter og pleje af forretningsforbindelser, og de danske udstillere lægger vægt på de muligheder, Nor-Fishing giver for at få kontakt med beslutningstagere og indkøbere fra branchen i Norge og fra andre vigtige fiskerinationer. Mange fremhæver også den gode kontakt og stemningen som skabes på messen mellem kunder, leverandører og kolleger fra mange lande.

Deltagerne på messen er fx leverandører af fiske- og fangstredskaber, maskineri og elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, udstyr til fiskeforarbejdning, køle- og frysemaskineri, emballage og transport, rednings- og sikkerhedsudstyr, miljøteknologi og servicetilbud. Gennem de seneste tre årtier har de danske leverandører opbygget et omdømme som kvalitetsbevidste og pålidelige aktører, der leverer nogle af markedets mest holdbare og omkostningsbesparende løsninger, og det er dette ry, de 33 virksomheder er taget til Norge for at pleje.

Messen løber over fire dage – fra tirsdag den 14. august til og med fredag den 17. august 2012 og de 33 danske virksomheder kan mødes på stand nr. 357 i hal D.

Kilde: Danish Fishing Equipment Group
FiskerForum.com