HavFriskFisk.dk hitter hos kunderne.

HavFriskFisk.dk hitter hos kunderne.

Fiskeri Tidende skriver torsdag den 16. august at stadig flere fiskere knytter sig gratis til hjemmesiden HavFriskFisk.dk.
I et interview med Svaneke fiskeren Claus Stenmann Hansen fra Bornholm, der fisker med R200 Cometen, kommer i artiklen ind på opstarten af salg af Havfrisk fisk over kajen.

Ideen er vokset og indbefatter i dag 24 fartøjer som er tilknyttet HavFriskFisk.dk hjemmesiden. Det betyder at kunderne i land, på hjemmesiden, kan følge hvornår deres lokale fisker er i havn, og hvad han har fanget og har med ind, eller man kan få en SMS med landingstidspunkt på sin mobiltelefon.

Claus Stenmann Hansen fortæller videre til Fiskeri Tidende hvorledes samarbejdet med FiskerForum.com, som med brug af moderne kommunikation, har været behjælpelige med at få bredt ideen og informationen om den friske fisk hurtigt og effektivt ud til slutbrugerne på kajen.

”Vi har kun brugt et halvt år på at komme i gang, og det er ikke kun Fiskeri Tidende der omtaler HavFriskFisk.dk, men også Danmarks Radio og TV2 samt mange lokale aviser der har bragt nyheden om vores, fiskernes egen hjemmeside,” fortæller Claus videre. ”Hjemmesiden skal ses som vores salgskanal til kunderne på havnen og den er gratis for os, fiskerne at bruge.”

Svaneke fiskeren fortæller at FiskerForum.com har lavet siden gratis, hvilket betyder at fiskerne kvit og frit kan gøre opmærksom på sig selv på siden. Det er planen at siden skal forblive reklamefinansieret og som sådan forblive gratis for den enkelte fisker at deltage i. Der er dog tilknyttet regler som skal følges af fiskeren, såsom at alle tilladelser skal være på plads og reglerne skal overholdes, ellers kan man ikke være med.

Claus Stenmann Hansen slutter med at sige med et smil, ”Vi får meget ros fra kunderne, – det er vi jo slet ikke vant til,” og når lige at nævne at HavFriskFisk.dk også er med til at promovere hele fiskebranchen og sætte ekstra fokus på de lokale havne med cafeer, restauranter og røgerier.

Kilde: Fiskeri Tidende
FiskerForum.com