ICES Årsrapport 2019 er offentliggjort

ICES Årsrapport 2019 er offentliggjort

Torsdag eftermiddag, i sidste uge blev ICES’s Årsrapport for 2019 offentliggjort. Rapporten afspejler ICES’s syv videnskabelige prioriteringer og ser samtidig tilbage på de vigtigste aktiviteter i 2019.

Generalsekretær i ICES Anne Christine Brusendorff siger blandt andet i forordet til rapporten, »I løbet af 2019 har vi udgivet vores seneste strategiske, rådgivende og videnskabelige planer. Med denne trilogi har vi beskrevet, hvordan vi vil nå vores vision om at forbedre og dele vores viden om de marine økosystemer og bruge dette til at støtte beslutningstagere i at styre vores have bæredygtigt.«

En anden milepæl som ICES nåede sidste år, var udvidelsen af ​ økosystemoversigts-serien til de dyberliggende farvande i det nordøstlige Atlanterhav, hvilket også bekræfter betydningen af ​​dette område for ICES.

»Vores arbejde er støttet og skabt af de behov vores medlemslande og de der er afhængige af vores videnskabelige rådgivning giver. En støtte, der nøje hænger sammen med det store videnskabeligt arbejde og forskning, der opretholder vores oceaner«, forklarer Generalsekretæren videre.

ICES Årsrapport 2019 er nu tilgængelig og kan nu downloades og læses her. (engelsk)

Skriv et svar