Hanstholm Fiskeauktion med »pop-up« arrangement i Aarhus

Hanstholm Fiskeauktion med »pop-up« arrangement i Aarhus

Auktionsmester Jes Holm Sørensen fra Hanstholm Fiskeauktion får lørdag den 12. januar 2019 nye omgivelser, når den nordjyske auktion flytter hammerslaget til Sankt Clemens Stræde 9 i Aarhus. Det hele sker sammen med Hanstholm Fiskeriforening i Thy´s helt egen butik i Aarhus.

En butik i hjertet af Aarhus, som Thy Turistforening har åbnet, for at gøre østjyderne interesseret i fiskebyen længst mod vest. Når fiskerene invaderer Thy butikken, er det ikke med hele fiskeauktionen fra Hanstholm, men med et afstemt fiskesortiment møntet på det århusianske publikum og til priser der ligger et stykke under hvad de østjyske fiskeelskere normalt giver for fisken. Der er fra arrangørernes side lagt op til masser af lækker fisk til yderst konkurrencedygtige priser på auktionen.

Fiskene til auktionen kommer fra de vestjyske fiskere selv, der står for leveringen af de Havfriske Nordsøfisk til et forhåbentligt talstærkt og købedygtigt århusiansk publikum, der har valgt lørdag den 12. januar kl. 11.00, til at købe ind til fiskemenuen senere på dagen.

Butikken »thy i aarhus« er åbnet i det centrale Aarhus, med baggrund i ønsket om at gøre opmærksomme på hvad det vestjyske område Thy kan tilbyde. 21 virksomheder har taget turen med til den østjyske hovedstad, og har siden efteråret præsenteret en bred vifte af Thy produkter, hvor der også er tilbudt gratis smagsprøver af hvad Thy også kan tilbyde på det kulinariske område. Det følges nu op af fiskerene fra Thy, der nu også her på butikkens slutning, vil vise hvad området kan præsterer, når det drejer sig om fisk og skaldyr.

Kilde: VisitThy og Limfjordupdate FiskerForum.dk