Færøerne: Landinger af blåhvilling og rejer i Fuglefjord
De færøske industritrawlere har haft et fornuftigt fiskeri i den forgangne uge. Trawleren **Arctic Voyager** landede 1.800 tons blåhvilling, som de har fisket tæt under land ved Færøerne.

Færøerne: Landinger af blåhvilling og rejer i Fuglefjord

De færøske industritrawlere har haft et fornuftigt fiskeri i den forgangne uge. Trawleren Arctic Voyager landede 1.800 tons blåhvilling, som de har fisket tæt under land ved Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet til Havsbrún i Fuglefjord tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne.

 

Trawleren Høgaberg landede 2.000 tons blåhvilling, som de havde fisket med not ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet til Havsbrún tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. Fabrikstrawleren Akraberg landede 350 tons rejer, som de havde fisket i Barentshavet. De har haft et rigtig fint fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet i Barentshavet, dog denne gang efter torsk.

 

Den færøske trawler Norðingur landede en last på 1.000 tons blåhvilling, som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Finnur Fríði landede 800 tons blåhvilling, som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et fint fiskeri, og så snart de havde landet til Havsbrún tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Christian í Grótinum landede 2.500 tons blåhvilling, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Fangsten blev landet til Havsbrún.