Den kongelige belønningsmedalje med krone er tildelt to personer fra Skagen

Den kongelige belønningsmedalje med krone er tildelt to personer fra Skagen

Regnskabschef Joan Larsen og hendes mand værkfører Bruno Peter Larsen fra Fiskemelsfabrikken FF Skagen, hvor de har været ansat i henholdsvis 45 og 40 år.

Bestyrelsesformand for FF Skagen A/S, fiskeskipper Jens Borup gav i forbindelse med overrækkelsen af hædersbevisningen, udtryk for at de to på fornemste vis har repræsenteret virksomheden og at virksomheden netop er kendetegnede ved lange ansættelser, ofte livslangt.

Jens Borup fortsatte,”at det samtidig er et bevis på at virksomhed samt medarbejdere trives sammen om de mål og det fællesskab, der er kendetegnede for indsatsen i både virksomhed og branche.” Formanden var både stolt og glad for tildelingen til de to af den kongelige belønningsmedalje fra Hendes Majestæt Dronningen.

Joan Larsen begyndte som elev i 1968 og blev senere kontorassistent og regnskabschef. Hun har arbejdet under fem formænd for FF Skagen, der indtil sidste år var et andelsselskab og nu er et aktieselskab. Hendes mand Bruno Peter Larsen har i mange år været smed på virksomheden og senere værkfører.