Med elleve forskellige temaer over et utal af madoplevelser, inddelt i forskellige områder, går man en spændende, lærerig og meget interessant weekend i møde, hvis man lader vejen falde forbi Aarhus enten fredag den 1. september til og med søndag den 3. september 2017.
Dansk fisk er selvfølgelig også med i år, hvor man med Aarhus Bugt som nærmeste nabo, åbner op for et kæmpe spisekammer af frisk fisk, tang og skaldyr, hvor fokus specielt er rettet mod smagsoplevelser fra de nordiske kyster og i det danske øhav. Man inddrages i madkunsten´s verden af fisk og skaldyr med fortællinger, viden og leg. Her møder man producenter, fiskere og formidlere fra det maritime Danmark der vil skabe ny forståelse om det kulenariske fra havet, med inspiration og viden.
Årets madbegivenhed
Du kan overvære spændende mad debatter, kokkekampe og smage på hundredvis af forskellige lækkerier. For eksempel kan du i området omkring »Havet« finde følgende:
- Smag de bedste Fish and Chips hos Crazy Chips
- Lær at undervandsjage hos dykkerbutikken
- Lær at pille en jomfruhummer
- Hør om naturskånsomt fiskeri efter jomfruhummere
- Smag lækre sild hos Tenax
- Fed fisk på den fede måde
- Spis med de rullende strandkokke
- Mød landets fiskere hos Danfisk
- Smag og lær om tang hos Nordisk Tang
- Besøg Danish Seaweed (tang)
- Tang er et hav af mad
- En sund hilsen fra Læsø
- Organic Seaweed omdanner tang til økologiske højværdiprodukter
- Better health, thanks to algae
- Oplev Fanø Oyster King
- Oplev Aarhus Bugtens skjulte skatte
- samt meget mere…
Det hele åbner:
Fredag den 1. September kl. 13.00 til 19.00
Lørdag den 2. September kl. 10.00 til 19.00
Søndag den 3. September kl. 10.00 til 17.00
Kig forbi i Weekenden og bliv lidt klogere på det blå Danmark.