TripleNine indgår i joint venture om produktion af fiskemel og -olie i Kina

TripleNine indgår i joint venture om produktion af fiskemel og -olie i Kina

Det er resultatet af et besøg hos TripleNine af seks repræsentanter for DBN, der er TripleNine’s nye kunde i Kina.
Allerede i januar i år lykkedes det TripleNine’s Business Development Manager Yanqi Zhang Larsen og administrerende direktør Christian Bisgaard under en rejse til Kina at lande virksomhedens første ordre på fiskemel til Kina, efter at TripleNine lige før jul blev officielt godkendt til at eksportere fiskemel og -olie til det betydende kinesiske marked.

Og det var netop fiskemelsproducenten DBN, der var den første kinesiske kunde.

Midt i maj i år aflagde så seks repræsentanter for DBN en genvisit hos TripleNine.

Man besøgte både TripleNine i Thyborøn og i Esbjerg, hvor de kinesiske repræsentanter fik en grundig indføring i TripleNine’s produktion af fiskemel og -olie samt i lagerstyring, prøveudtagning og laboratorieundersøgelser mv.

Det var et rigtig godt og positivt besøg, der blandt andet resulterede i en aftale med kineserne om at etablere et joint venture mellem DBN og TripleNine med det formål at producere fiskemel og olie i Kina, fortæller Christian Bisgaard.

DBN vil kunne drage nytte af vores erfaringer med produktion af højkvalitets fiskemel og -olie, og vi vil komme til at producere fiskemel og -olie midt i verdens største marked for disse produkter.

DBN – Beijing Dabeinong Technologies Groups Co. Ltd – er med en produktion af foder i 2010 på ca. to millioner tons en af Kinas største foderproducenter og den største producent af foder til smågrise.

Virksomheden er med en produktion i 2010 på 220.000 tons den største producent af primix foderprodukter i Kina, og DBN er desuden medejer af en større fiskemelsfabrik.