Tak for året der gik, til læserne, brugerne samt annoncørerne på FiskerForum

Tak for året der gik, til læserne, brugerne samt annoncørerne på FiskerForum

FiskerForum har igen i år bestræbt sig på at skrive alsidigt og informativt om dagligdagen i Dansk fiskeri – til fiskerne og deres leverandører om fiskeriet.
Både om de dagligdags udfordringer, fiskerne slås med, men også om den politiske dagsorden som berører fiskeriet og som udspiller sig i Bruxelles ved EU Kommissionen og Parlamentet samt i det danske Folketing. Ligesom informationer om de nordatlantiske øer, Færøerne, Island og Grønland samt de øvrige Skandinaviske lande bliver bragt dagligt.

Vi vil derfor gerne takke for de mange henvendelser og opfordringer vi har fået i årets løb. Henvendelser som er med til at give web siden indhold og værdi. Ting der er med til at gøre FiskerForum til det medie som både fortæller, men også informere og oplyser om fiskeriet, og som gerne fortsat skulle forblive at være den webside man først kobler sig på når man ønsker at vide lidt mere.

Vi ser frem til et ligeså informationsrigt 2013, som 2012 har været, og med et nytårsfortsæt om at give dig en endnu bedre webside, lægger vi os nu ekstra hårdt i selen næste år.

Webredaktionen er altid åben, også mellem jul og nytår på mail info@FiskerForum.dk.

Vi ønsker fra os alle på FiskerForum, vores læsere, brugere og annoncører en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår og et godt fiskeri i 2013.

FiskerForum.com