Spørgeskemaundersøgelse om Fremtidens fiskefartøj

Spørgeskemaundersøgelse om Fremtidens fiskefartøj

Fiskerne opfordres nu til at være med til at gøre en forskel, når udviklingen af Fremtidens nye innovative og multifunktionelle modulære fiskefartøj går igang.

Man har for nyligt kunnet læse i pressen, at JOBI Værft i Strandby sammen med en række partnere har startet det 3-årige projekt »Fremtidens Modulære Fiskefartøj«, som er støttet af EU’s Regionalfond.

Det er centralt for projektet at inddrage fiskerne, så konceptet opfylder erhvervets aktuelle ønsker og behov til et moderne fiskefartøj. Projektet starter derfor i princippet på »et helt blankt papir«, hvor man inviteres indenfor til at besvare spørgeskemaundersøgelsen ud fra viden og ønsker til et fremtidigt fiskefartøj.

Undersøgelsen er som udgangspunkt anonym, men man er meget velkommen til at dele sine kontaktoplysninger sidst i undersøgelsen, så Erhvervshusnord evt. kan kontakte en for mere uddybende svar.

Hvis der er spørgsmål til undersøgelsen, er man velkommen til at kontakte projektleder Per Frank Hansen på telefon 2429 4330, eller mail. peha@erhvershusnord.dk

Hent spørgeskemaet her