Rift om pladserne til Fiskerimessen i Trondheim

Rift om pladserne til Fiskerimessen i Trondheim

Det er stor søgning til udstillerstandene til årets store Nor-Fishing 2016 fiskeriudstilling i Trondheim i Norge.

Siden 1960´erne har den nordiske messe, været mødested for nationale og internationale fiskere og fiskeindustrier, og messen har idag placeret sig som en væsentlig nyhedsformidler og en ledende messe for innovative fiskeri-løsninger, moderne teknologi og elektronik.

Få ledige udstiller-pladser tilbage

Der er dog stadig nogle enkelte ledige pladser tilbage og i oversigtsbildet, kan man se hvor der stadig er plads til en leverandør, der ønsker at gøre opmærksom på sit produkt eller ydelse, overfor de forventlige mere end 10.000 besøgende, der i dagene fra den 16. til den 19. august 2016 vil fylde messehallerne.

Klik på ikonet og få oplyst hvor de ledige pladser er. Stiplet grøn linje, betyder ledig og stiplet orange linje betyder reserveret og sort stiplet linje betyder solgt.

Tilmeld dit firma her

Det gamle Trondheim er et besøg værd
Trondheim, der blev grundlagt i år 997 af Olav Tryggvason, var Norges første hovedstad fra 1030 til og med 1217. Fra 1153 til reformationen i 1537 var Trondheim landets ærkebisbesæde og åndelig centrum for et område som omfattet Grønland, Island, Færøyene, Orknøyene og Isle of Man.

Læs mere om Trondheim her