Kvalitetsfisk Fortjener Kvalitetforarbejdning

Kvalitetsfisk Fortjener Kvalitetforarbejdning

På Seafood Expo Nordamerika i Boston USA i marts, vil Marel demonstrere en bred vifte af innovative fiske-forarbejdningsmaskiner, der hjælper med at optimere råvarer og disses udnyttelse, samtidig med at processen og behandlingstiden reduceres og lønomkostningerne mindskes, forbedre det hele arbejdsgangen i værdikæden.

Under fiskerimessen i Boston USA, vil Marel løbende og i fuld skala, demonstrere hvorledes der sorteres, doseres med en meget nøjagtig portionering af specielt hvidfisk til følge.

For laksens vedkommende, vil selskabet både fremvise processer hvor der fileteres med specialværktøjer og hvor alsidigt markedets mest populære pålægsmaskine er og hvor effektivt der kan fjernes ben. Ligeledes vil Marel vise deres nye »Innova Software Solutions«, der tilbyder sporbarhed fra kilde til bord, med en fuldautomatiserede paknings- og mærkningsproces.

Der vil være specialister tilstede fra Marel under hele forløbet og udstillingen, til både at informere og rådgive om Marels udstyr og maskinløsninger til forarbejdingen af laks og hvidfisk samt maskinløsninger til opdrættede arter som Tilapia og Pangasius.

Find Marel på udstillingens stand 865 eller besøg hjemmesiden marel.com/fis. Se konference programmet her.