Nyt fra Færøerne uge 36

Den Gigantisk Kinesisk frysetrawler Kai Yu, som er registreret i Shanghai, på 105 meter og 20 meters bredde, modtager fortiden makrel ved Færøerne.
Frysetrawleren Kai Yu modtager makrel fra Enniberg og Ran. Der er en sjov historie i disse nyheder, fordi trawleren Ran er den gamle Enniberg, som blev solgt for nogle år siden.

Kai Yu har modtaget 600 tons makrel fra Ran og Enniberg.

Den anden kinesiske frysetrawler Kai Li er ligeledes ankommet til Færøerne for at tage imod makrel for rederiet Thor i Hosvik.

Kollefjord
Flere landinger i Kollefjord: Flere skibe har aftalt at de kommer til Kollefjord for at lande til Faroe Pelagic. Christian í Grótinum ankommer med 350 tons, og i morgen kommer Erika fra Grønland, Slættaberg og Atlantsfarið samt Fagraberg for at lande makrel.

Slættaberg lander 700 tons i Kollefjord som er makrel. De har fisket nord under Færøerne. Fiskeriet har været rigtigt godt for Slættaberg på denne tur.

Finnur Fríði lander 1600 tons i Kollefjord, som de har fisket nord under Færøerne. Makrellen ser godt ud nu og der er ingen sild i mere. Skibene fisker alle samen nord under Færøerne fortiden.

Grønlandsk landing i Kollefjord
Den grønlandske trawler Erika lander 300 tons makrel til Faroe Plagic i Kollefjord, de ankom til Kollefjord torsdag eftermiddag.

Klaksvig
Gadus har fået fuld last af filet som de har fået på 7 uger. De lander i Klaksvíg og det meste i lasten består af torskeflet, men der er også kuller filet om bord.

Lineskibet Jakup B lander 48,7 tons, som er vurderet til 580.000.00 kr. De har fisket siden den 23.august mellem Færøerne og Island.

Det meste som er i lasten er 26,8 tons blå lange, som har en kilopis på 11,88 / kg.

Tvøroyri
Tróndur í Gøtu ankommer med 1000 tons makrel, som bliver landet til Varðin Pelagic på Tvøroyri.

De har fisket nordøst under Færøerne. Tróndur í Gøtu har pumpet fangsten fra Fagraberg og Jupiter, som har fisket makrellen. Det tog 10 timer at sejle fra fiskefeltet til Tvøroyri.

Makrellen er på 450 gram, og det tog små 2 døgn at forarbejde fisken hos Varðin Peagic.

Saksaberg lander 500 tons på Tvørori. De har fisket under Færøerne. Makrellen er landet til Varðin Pelagic.

Thorshavn:
Garnskibet Thor lander 6,5 tons af havtaske, som har en kilopris på 26 kr / kg. Lasten er vurderet til 169.000.00 kr. De har fisket siden den 2 september vest under Færøerne.

FiskerForum.com