Nordens største fødevaremesse Foodexpo flyttes til efteråret

Nordens største fødevaremesse Foodexpo flyttes til efteråret

Coronavirus Det skriver Messe Center Herning (MCH) på deres hjemmeside, at fagmessen Foodexpo, der oprindeligt var fastlagt til 22.til den 24. marts 2020, istedet er flyttet til efteråret og gennemføres i dagene fra den 13. til den 15. september 2020.

Foodexpo arrangeres af MCH i samarbejde med de 13 førende brancheforeninger og organisationer, der repræsenterer såvel messens udstillere som besøgende, og udsættelsen sker med enstemmig opbakning fra samtlige samarbejdspartnere.

Branchens opbakning er altafgørende for Foodexpo, og derfor værdsætter vi den gode og tætte dialog om at udskyde messen samt den fælles arbejdsindsats for at nå frem til en ny dato. Der skal lyde en stor tak til alle samarbejdspartnere og til de øvrige arrangører, der velvilligt har bidraget til at få efterårets kalender til at gå op, så udsættelsen til september har kunnet ske.

550 udstillere var tilmeldt messen i marts, der desuden bød på et rekordstort aktivitetsprogram, som vi sammen med medarrangørerne arbejder intenst på at videreføre til efteråret. Det er indtil videre lykkes at fastholde flere af messens store fagkonkurrencer, heriblandt Årets Kok og Årets Tjener.

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse og afholdes hver andet år i MCH Messecenter Herning. Ved seneste messe i 2018 samledes flere end 25.000 fagfolk fra såvel ind- som udland i Herning.

Fagmessen arrangeres i samarbejde med HORESTA, MLDK – Mærkevareleverandørerne, DF – Danmarks Fiskehandler, Fødevareklubben, Kost & Ernæringsforbundet, LBI – Leverandørforeningen for Bagerimaskiner og inventar, BKD – Bager- og Konditormestre i Danmark, De Samvirkende Købmænd, DSM – Danske Slagtermestre, Nærbutikkernes Landsforening, BFS – Foreningen for Storkøkken, BKC – Branchen for Kaffe- og Convenienceløsninger samt Foreningen Kantine & Køkken.