Kongsberg leverer »The Full Picture« på DanFish Messen 2019 i Aalborg
Tag en tur med fartøjet »Simrad Echo« under Danfish-messen Foto: Simrad Echo

Kongsberg leverer »The Full Picture« på DanFish Messen 2019 i Aalborg

DanFish Fiskerimessen, der afholdes i Aalborg hvert andet år, er et pejlemærke for norske Kongsberg Maritime. Her bliver kunderne informeret om det nyeste og mest innovative samt pålidelige marine-elektronik der findes og som sikrer optimal drift til søs. Ved at integrere teknologien og koble erfaring og kompetencer indenfor hydroakustik, positionering, detektion, kommunikation, kontrol, navigation og automatisering, sigter Kongsberg efter, at give kunderne »The Full Picture«.

Simrad, der er en del af Kongsberg Maritime AS, viser den nyeste version af deres populære SN90 multistråle ekkolod på Danfish Messen stand A112 og tilbyder ved samme lejlighed ekstraordinært og helt eksklusivt demoture med fartøjet »Simrad Echo«, hvor alle Simrad sonar-modeller med real time 3D visning af ekkoerne fra diverse instrumenter ombord, demonstreres.

Simrad Echo

Demo-sejlads vil foregår følgende dage:

  • Onsdag den  9. oktober mellem klokken 14.00 og 15.00
  • Torsdag den 10. oktober mellem klokken 11.00 og 12.00 samt igen fra klokken 14.00 til 15.00.

Der vil være tilmelding på Simrad standen A112.

Simrad viser hele paletten af muligheder under messen, både indenfor motoroptimering og håndteringsudstyr samt firmaets kendte elektronikafdeling, hvor man samtidig vil præsenterer Simrad’s specialist-teams der alle samarbejder for at leverer effektive og bæredygtige løsninger til fiskeriet.

Besøg Simrad på stand A-112
Simrad har alle eksperter og faglige kapaciteter på standen, alle klar til at indgå i en faglig snak om hvorledes den integreret teknologi og udstyr kan hjælpe med at overvinde de specielle udfordringer og dermed arbejde smartere og mere effektivt end tidligere.

Så kig ind på stand A-112 og få en snak med os om dine udfordringer – sammen finder vi en løsning. Vi ses.