Indbydelse til det 7. internationale Trawl teknologi kursus på Nordsøen Forskerpark, Hirtshals.

Indbydelse til det 7. internationale Trawl teknologi kursus på Nordsøen Forskerpark, Hirtshals.

Seafish Storbritannien og Catch-fish Danmark inviterer til kursus i trawlteknologi, i dagene 28. oktober til og med fredag den 2. november 2012.
Mange har allerede tilmeldt sig kurset, men der er stadig nogle få ledige pladser tilbage. Deadline for tilmelding er den 18. september 2012.

Kurset giver et detaljeret indblik i konstruktion og optimal udnyttelse af forskellige trawl samt information om energiforbrug, selektive egenskaber, ydeevne, juridiske og praktiske aspekter af tekniske foranstaltninger m.m.

Kurset er rettet mod personer fra industrien samt teknologer, havbiologer, inspektions- og kontrolpersonale samt personer der har tilknytning til erhvervet, i det hele taget personer som i deres daglige og professionelle virke kræver en høj grad af viden om trawlredskaber.

Uanset om du er fisker eller sælger af trawl-redskaber eller du underviser eleverne i brugen af dem, vil du kunne drage fordel af kurset og få et nyt og anderledes perspektiv på disse, ofte kontroversielle fiskeredskaber.

Interesseret eller ønsker du at tilmelde dig, kontakt os på hjemmesiden for yderligere oplysninger her nedenfor:

Her finder du også prisen og et link til tilmeldingsblanketten. En tidlig registrering og din accept om deltagelse, vil hjælpe arrangørerne en hel del.

Kontakt os derfor på ujh@catch-fish.net, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Håber at se dig i Hirtshals.

Kilde: Catch-Fish – International Training Course in Trawl Technology
FiskerForum.com