Hirtshals Fiskefestival er 3 spændende dage i »fiskens tegn«

Hirtshals Fiskefestival er 3 spændende dage i »fiskens tegn«

Torsdag den 1. august 2019 er der officiel åbning af festivalen, med åbningstale af borgmester Arne Boelt i det store telt »Bølgen«. Så det hele skydes igang klokken 10.00.

Hirtshals Fiskefestival glæder sig til igen at byde velkommen til 3 spændende dage, fra torsdag den 1. til og med lørdag den 3. august 2019.

 

Programmet er sprængfyldt med de sædvanlige og meget populære samt velkendte aktiviteter, som fisketorvet, fiskeauktionen, »local Cooking« konkurrencen samt Madværksted for børn og havnerundfart. Ligeledes finder man også den velkendte fiskebuffet og smagsprøveboder samt meget meget mere.

 

Billetterne til Fiskeboderne er kommet og kan allerede nu købes på Hirtshals Turistbureau eller på dagen ved styrhusene. Aktiviteten foregår lørdag den 3. august fra klokken 11.00. Du finder fiskeboderne i Nørregadeog på den Grønne Plads samt på kajen ved Vesthavnen.

 

Klik ind på hjemmesiden over Hirtshals Fiskefestival og se hele programmet

 

Festivalen har også et par nyheder med, både for børnene og for de voksne. Så glæd dig, for dét gør festivalen – til en storslået fest i tre dage med både fisk og gode madoplevelser – Ses i Hirtshals.

 

Se info-video fra Fiskefestivalen her