Furuno’s »VideoWall« vækker begejstring
4 x 55” VideoWall

Furuno’s »VideoWall« vækker begejstring

Det spritnye »VideoWall« koncept, har nu fået de første installationer på søen. Efter nogle succesrige prøvesejladser af to nye trawlere, NB-298 Niisa Trawl A/S med en 4 x 55” VideoWall, og NB-715 Qajaq Trawl A/S med en 6 x 55” VideoWall, er brugerne begejstrede og flere er på vej.

På sidste DanFish-Messen i Aalborg, introducerede FURUNO sit nye »VideoWall« koncept, der er et meget stort display, sammensat af et antal 55 tommer monitorer. Dette display erstatter eller integreres i styrehusets frontpult.

Nytænkende bro-design
FURUNO »VideoWall« bryder fundamentalt med traditionelt bro-design og betjening af instrumenter i forhold til »hvad man plejer at se«, af opbygget monitor-løsninger.

FVW er pladsbesparende, tilbyder frit skalerbar videokilder til meget stor størrelse, samt betjening via touch skærm for selve »Videowall« og et enkelt sæt trackball/keyboard for alle tilsluttede instrumenter.

På tablet/touch skærmen ved skipperstolen, kan skipper gemme sine personlige opsætninger, og få vist netop de oplysninger der er vigtigt, om det drejer sig om navigation, fiskeri eller hvad det nu måtte være.

FURUNO har netop sendt os billeder fra Spanien hvor NB-298 fra Niisa Trawl A/S og NB-715 fra Qajaq Trawl A/S er i gang med deres prøvesejlads. Der er forskellige størrelse af »VideoWall«, 4×55″ og 6×55” på de viste fartøjer, men »VideoWall’en« kan i princippet leveres i alle størrelser, både større og mindre. Den primære fordel er ikke bare størrelsen, men også muligheden for at lave en tilpasset visning og kan således også være anvendelig i mindre fartøjer.QajaqTrawl-PolarSeafood-Furuno.jpg

 

 

 

 

 

På grund af IMO krav i de viste skibe vil der stadig være behov for enkelte traditionelle marine monitorer.

Kort om Furuno’s »VideoWall«
En fleksibel og let overskuelig løsning til brugeren, der nu selv kan indrette sin opsætning af de oplysninger og informationer der ønskes og således få et yderst detaljeret overblik på blot en kæmpeskærm, »VideoWall«.

  • Skalérbar display størrelse, typisk 4 x 55 tommer display, der virker som én samlet skærm
  • Det eneste display du har brug for i frontpulten
  • Enormt displayområde, mange gange større end traditionelle multi-skærm løsninger
  • Personligt tilpassede opsætninger
  • Forprogrammerede indstillinger til brug for navigation, fiskeri, Skipper 1, Skipper 2 eller andre behov
  • Fjernbetjening af alle sensorer og udstyr med touchpanel og trackball + keyboard
  • Kan vise video fra alle videokilder
  • Nem installation på både nybygninger og eksisterende fartøjer

Du kan læse lidt mere om VideoWall fra Furuno her

Kilde: Furuno
FiskerForum.dk