Fremtidens servicefolk i fiskeindustrien sikret bedre undervisningsfaciliteter

Fremtidens servicefolk i fiskeindustrien sikret bedre undervisningsfaciliteter

Nye produktionsfaciliteter på EUC´s fiskeproduktion i Hjørring, blev indviet forleden. Der er tale om en tro kopi, af en fiskefabrik fra den virkelige verden, hvor en donation fra én af branchens helt store aktører FF Skagen, har gjort det muligt for fremtidens servicefolk under FISHTECH-uddannelsen, at få de perfekte og helt optimale betingelser i undervisningen.

Det nye produktionsanlæg får en central rolle i uddannelsen og bliver en væsentlig del af undervisningen på FISHTECH-uddannelsen, hvor fokus primært er på at uddanne personale, som kan reparerer og vedligeholde, men som også kan finjustere og optimere produktionsanlæggene på de mange fiskeproducerende virksomheder der ligger i det Nordjyske.

Til indvielsen af den nye »fabrik« i Hjørring var mødt direktør for FF Skagen Fond, Poul R. Poulsen der med uddannelseschef Dennis Kindberg og vicedirektør Jeanette Ørtoft fra EUC Nord, sammen kunne besigte og fejre de nye produktionsfaciliteter der fremover bliver tilknyttet FISHTECH-uddannelsen.

Poul R. Poulsen fra FF Skagen Fond, udtrykte glæde over at kunne være med til at støtte dette initiativ, hvor FISHTECH nu med dette nye virkelighedstro fabriksmiljø, bedre afspejler industriens produktionstekniske udfordringer og muligheder. Han pegede samtidig på vigtigheden af, at branchen i og omkring Nordjylland nu har fået denne nye og forbedrede mulighed.

På samme vis, var glæden også stor hos vicedirektør Jeanette Ørtoft, der over donationen kun havde rosende ord til FF Skagen Fond over nu, at have fået en unik mulighed for, med det nye produktionsanlæg, at gøre uddannelsen endnu bedre og tidssvarende for FISHTECH.

Kilde: Skagenavis.dk FiskerForum.dk