Første år er gået godt for Scandic Pelagic
Det er godt og vel et år siden, at Scandic Pelagic blev dannet og på produktionssiden gør produktionsdirektør Ole Holm status »Det er gået godt«.

Første år er gået godt for Scandic Pelagic

Det er godt og vel et år siden, at Scandic Pelagic blev dannet og på produktionssiden gør produktionsdirektør Ole Holm status over, hvordan det er gået, samt hvorledes visionerne vil være for de kommende år.

Ole Holm er yderst tilfreds med Scandic Pelagics første år, som han personligt har fundet god meget spændende. »Det går rigtig godt, og der er god kemi mellem medarbejderne fra de forskellige afdelinger. Vi har brugt året på at finde de bedste løsninger fra henholdsvis Skagen og Aalbæk og har efterfølgende samlet det bedste for at få den mest optimale løsning fremadrettet,« siger produktionsmanden videre. Han mener iøvrigt, at personalets forståelse for hinanden, hænger sammen med at samlingen af afdelingerne er sket af tredjepart.

»Jeg tror, det er godt, der er kommet en tredjepart som køber og sagt, at nu skal I skal I finde ud af at køre det her sammen. Der er ikke nogen, der har overtaget nogle andre og heller ingen der vil overstyre. Jeg føler i hvert fald ikke, at Aalbæk har været den lille og er blevet jordet af den store, absolut ikke,« siger Ole Holm.

Her og nu planer
Produktionsoptimering er en løbende og konstant proces, så det vi kigger på lige nu er, hvordan det hele skal se ud om et, to, tre eller fem år. Vi skal have hele kabalen til at gå op,« understreger Ole Holm. På den korte bane har fokus ligget på nogle miljøforbedringer med hensyn til spildevand samt en flaskehals i forbindelse med for-saltning og omrøring. På den lange bane handler det om at skabe mere plads og øge kapaciteten.

Byggevisioner i Aalbæk
»I og med vi ikke har mere plads på havnen her omkring os, så tænker vi i, hvad vi kan udnytte af det, vi har nede i Aalbæk. Der har vi oceaner af jordarealer omkring fabrikken, så det er nærliggende at sige, at når vi har fileteret varerne i Skagen og pakket dem i tønder, så kunne vi have hele lagringen af tønderne og videreforædlingen i Aalbæk, hvor der sagtens kan bygges nogle lagerfaciliteter,« siger Ole Holm om den pt største plan på tegnebrættet for tiden.