Færøerne: Udenlandske Fiskemels-fabrikker modtager Færøske blåhvilling

Færøerne: Udenlandske Fiskemels-fabrikker modtager Færøske blåhvilling

Flere Europæiske og Nordatlantiske fiskemelsfabrikker har i den forgangne uge modtaget blåhvilling, fanget øst for Færøerne

I Island landede den færøske trawler Tummas T 1.200 tons blåhvilling fanget ud for den færøske kyst. Besætning og skipper ombord er tilfredse med resultatet og de er efter losningen atter tilbage på fiskeriet efter blåhvilling.

TripleNine i Thyborøn fik besøg af den færøske trawler Jupiter, der i sidste uge landede 1.500 tons blåhvilling. Også her var blåhvillingen hentet ved Færøerne. Den færøske Finnur Fridi har været en tur til Kellybegs i Irland, hvor de i sidste uge landede 2.200 tons blåhvilling, som også var fisket ud for den færøske kyst. Efter landingen i Irland, er trawleren taget tilbage til Færøerne, hvor den skal en tur på værft.

Fagraberg landede 2.500 tons til Havsbrún, som de også havde fisket ud for Færøerne

Fortsatte landinger af blåhvilling til de færøske fiskemelsfabrikker
Den færøske trawler Norðborg landede i ugens løb en last på 1.330 tons frossen blåhvilling til Ánirnar samt mel til Ánunum. Blåhvillingen er hentet ud for Færøerne og efter landingen er de atter taget på fiskeri efter den sortmundede stimefisk. Norðingur landede 1.700 tons blåhvilling til Havsbrún, også hentet i færøsk zone. Fiskeriet har været tilfredsstillende og efter losningen er de atter taget på fiskeri efter eftertragtede torskefisk. Fagraberg landede 2.500 tons til Havsbrún, som de også havde fisket ud for Færøerne og trawleren Katrin Jóhanna landede 1.800 tons blåhvilling til Havsbrún også hentet ud for Færøerne.

Høgaberg landede 1.200 tons blåhvilling til Havsbrún, som de også havde fisket ud for Færøerne. Også her er man taget tilbage til fiskeriet efter blåhvilling efter landingen. Arctic Voyager har også landede blåhvilling til Havsbrún, 1.800 tons blev det til, som de også har hentet i færøsk farvand. Borgarin landede ligeledes til Havsbrún, også her blev det til 1.800 tons blåhvilling, som er hentet i farvandet ud for Færøerne. Næraberg landede 3.200 tons blåhvilling til Kollefjord. En fangst som de havde hentet i færøsk farvand – fangsten blev frosset ombord og straks efter landingen, tog de atter tilbage til fiskeriet efter den sortmundede proteinfisk.

Skriv et svar