Færøerne: Makrel og sild samt torsk og guldlaks hitter i Kollefjord

Færøerne: Makrel og sild samt torsk og guldlaks hitter i Kollefjord

Landinger i fiskerihavnen Kollefjord, på den sydøstlige del af øen Streymoy, har på det seneste modtaget både makrel og sild samt guldlaks og de mere almindelige torsk, til havnens mange fiskerier med forarbejdning.

Den grønlandske trawler Tuugaalik landede i sidste uge en last på 450 tons til Kolefjord, overvejende makrel og lidt sild.

 

Den grønlandske trawler Tuugaalik landede i sidste uge en last på 450 tons til Kolefjord, overvejende makrel og lidt sild. Men også 100 tons torsk, hentet i grønlandsk farvand, mens fangsten af makrel og sild er fisket i internationalt farvand

Partrawlerne Skoraberg og Fuglberg landede således i sidste uge en last på 250 tons guldlaks, som de har fisket sydvest ude for Færøerne. De har haft et godt fiskeri på turen, og straks efter losningen, har de atter sat kurs og fart fiskefeltet vest og sydvest for Færøerne. Partrawlerne Polarhav og Stjørnan landede i ugens løb også en pæn last på 210 tons guldlaks, som de har fisket ud for Færøerne. Her har man haft et udemærket og godt fiskeri og straks efter landingen, tog de begge afsted tilbage til fiskeriet ud for Færøerne.