Færøerne: Industrifiskerne leverer til fiskemelsfabikken Havsbrún
Der er fortsat gang i de færøske industritrawlere, der leverer pæne fangster til fiskemels og fiskeoliefabrikken Havbrún på den færøske Ø Eysturoy

Færøerne: Industrifiskerne leverer til fiskemelsfabikken Havsbrún

Der er fortsat gang i de færøske industritrawlere, der leverer pæne fangster til fiskemels og fiskeoliefabrikken Havbrún på den færøske Ø Eysturoy, hvor den færøske trawler Borgarin i sidste uge landede en fangst på 2.100 tons blåhvilling, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et rigtig godt fiskeri, og efter losningen satte de atter kurs og fart til fiskeriet efter blåhvilling ud for Færøerne.

 

Den færøske Arctic Voyager landede 1.800 tons blåhvilling, som de havde fisket ud for Færøerne. De har også haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne efter blåhvilling. Høgaberg landede 2.000 tons blåhvilling, som de havde fisket ud for Færøerne og Christian í Grótinum landede 2.300 ton blåhvilling. Ligeledes landede Norðingur 1.950 tons blåhvilling og de har også haft et godt fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne.

 

Det grønlandske fartøj Tasilaq landede 500 tons blåhvilling, fisket ved Færøerne og de har også haft et godt fiskeri. Efter losningen er de nu færdige med industri-fiskeriet her og tager nu tilbage til deres normale fiskeri ved Grønland istedet.