Den norske Kronprins Haakon er tilstede ved åbningen af Aqua Nor 2019
H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, vil være til stede ved den officielle åbning af Aqua Nor den 20. august 2019.

Den norske Kronprins Haakon er tilstede ved åbningen af Aqua Nor 2019

H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, vil være til stede ved den officielle åbning af Aqua Nor den 20. august 2019. Dette bliver den 20. gang, at et medlem af den norske Kongefamilie er til stede ved den officielle åbning af messen.

 

Representanter fra Kongefamilien har også tidligere vist deres interesse for Norges næst-største eksporterhverv ved at være til stede ved messene. Under den første moderne messe i Bergen tilbage i 1960, var det norske Kong Olav selv, der forestod den officielle åbning. Aqua Nor 2019 bliver således sjette gang H.K.H. Kronprins Haakon er til stede ved åbningsceremonien.

 

Aqua Nor er verdens største messe for opdræts-teknologi, og har været været afholdt siden 1979. Man fejrer med andre ord 40-års jubilæum for Aqua Nor i år. Årets messe finder som sædvanligt sted på Trondheim Spektrum i Trondheim og bliver den største messen nogensinde.

 

Der er ventet omkring 600 udstillere fra 26 lande og man forventer ca. 25.000 besøgende fra mellem 60 til 80 lande. De seneste år er Aqua Nor blevet kendt i den internationale opdrætsbranche og flere internationalle og officielle organisationer samt foreninger, ventes at besøge messen.

 

Innovationsprisen for 2019 vil blive uddelt under selve åbningen. I år er der ialt modtaget 30 ansøgninger og ca. 40 procent af disse er fra udenlandske selskaber.

 

Du kan læse mere her om Aqua Nor 2019