Slangeproducenten Merlett er nu en del af Continental
Hele Merlett Gruppen indgår i den verdensomspændende gruppe Continental, som også har egne produktionsselskaber verden over.

Slangeproducenten Merlett er nu en del af Continental

Alle ved at dæk og slanger hører sammen og nu har denne naturlige forbindelse også bredt sig til slangeproducenten Merlett, der nu er blevet en del af den verdensomspændende koncern og dækproducent Continental.

 

Så Merlett vokser dermed og bliver større og ikke kun større men rigtig store. De går fra 7 personer i Danmark til over 244.000 i hele verden på èn dag, forklarer direktør Peer Høier Nielsen i en pressemeddelelse.

 

Hele Merlett Gruppen indgår i den verdensomspændende gruppe Continental, som også har egne produktionsselskaber verden over.
Alle Merletts eksisterende lagere og salgsselskaber bliver en vigtig del af den videre udvikling i den tætte kontakt til kunder i de enkelte lande, hvor man til stadighed vil udbygge de regionale lagre.

 

Merlett Gruppen forsætter deres produktion i Europa
Det er med stor glæde at vi kan byde alle kommende kunder velkomne hos Merlett Danmark, med en bred vifte af Merlett produkter til eksisterende kunder fra Continental og ContiTech.

 

Merlett produktudvikler og er teknologiske pionerer indenfor gummi og plastik produkter. Om det er to lags PVC slanger til tryk eller sugeopgaver indenfor fiskeindustrien, hvor slangen er med indlagt stålspiral og polyester armering eller det er kemikalieresistente slanger eller varmebestandige slanger m.m. så har Merlett udvalget.

 

Se produktsortimentet her

 

Merlett er Europas førende på markedet for fleksible PVC slanger, til teknisk-, industri, landbrug, marine-, bygge-, transport- og levnedsmiddelindustrien etc. Merlett Italien fremstiller spiralslanger (med hård PVC spiral, kobberbelagt stålspiral eller galvaniseret stålspiral), tekstil armerede slanger (polyester amering), udv. og indv. korrugerede slanger, ved hjælp af forskellige teknologier og materialer, såsom: PVC, plyurethan, thermoplastisk gummi, polyethylen og EVA m.m fremstiller man b.la typer som Armovin, Oregon, Arizona, Superflex og Vacupress.