Den Bornholmske kutter R200 ”Cometen” lander fisk direkte til 3 restauranter på Bornholm

Den Bornholmske kutter R200 ”Cometen” lander fisk direkte til 3 restauranter på Bornholm

Med virkning fra marts overtager den bornholmske restauratør Jens Borup Fiskecafeen på Svaneke havn, og der er i den forbindelse indgået et tættere og mere formaliseret samarbejde med Fiskeskipper Claus S. Hansen R200 Cometen, om leverancer af den altid HavFriske Fisk, som Svaneke-fiskeren er landskendt for at levere.
Samarbejdet med levering af HavFriske Fisk udvides derfor til at omfatte leverancer til Fiskecafeen på Svaneke Havn samt restaurant Brazz i Rønne og restaurant Bryghuset i Svaneke.

Restautør Jens Borup oplyser til Bornholm.nu, at udover torskefileter vil der på FiskeCafeen blive produceret fiskefrikadeller og torskekrebinetter, som kan nydes på de tre nævnte restauranter.

Dermed er der etableret et samarbejde om levering af lokal fisk fra Østersøen, direkte fra fiskekutter til restauranter, et samarbejde som begge parter er glade for og ser udviklingsmuligheder i for de små bornholmske erhvervsfiskere.

Fisker Claus S. Hansen med kystfiskerfartøjet R 200 ”Cometen” er en del af HavfriskFisk.dk, som er et landsdækkende netværk og et Website for fiskere og kunder, hvor man som kunde kan tilmelde sig en sms-service, og få at vide hvornår den HavFriske fisk er i havn.

Kilde: Bornholm.Nu
FiskerForum.com