Tidlig og stor interesse for fiskerimessen i Aberdeen

Tidlig og stor interesse for fiskerimessen i Aberdeen

Skipper Expo International 2013, der er Aberdeens kommercielle fiskeri messe, og som afholdes den 10. og 11. maj i år, har allerede nu tiltrukket stor opmærksomhed.
Besøgstallene fra 2012 viste også at 2500 interesserede dengang havde valgt at lade vejen falde forbi, heraf var der 82% besøgende fra Skotland og 12% fra England samt 3% fra henholdsvis Irland og Wales.

De irske arrangøerer MaraMedia fortæller i deres pressemeddelelse at det er den tredje internationale fiskeri messe der arrangeres i Aberdeen. Sharon Boyle fra MaraMedia fortæller, “Messen Skipper Expo 2012 hilste mere end 2.500 besøgende velkommen og på toppen af denne positive reaktion er vores forventninger selvfølgelig tilsvarende høje for den kommende messe til marts.”

Aberdeen ses som det største mødested for branchen, i den nord-østlige del af Skotland, som er lige i hjertet af fiskerierhvervets højborg. Det endelige program er i øjeblikket ved at blive rettet til og vil indeholde en vifte af attraktive tilbud til udstillere og besøgende som smagsprøver af fisk og skaldyr der understøttes af forskellige forslag til vine.

Yderligere informationer fås på www.maramedia.ie, vel mødt til Skipper Expo i Aberdeen den 10. og 11. maj 2013 i Aberdeen Exhibition & Conference Center (AECC).

Kilde: Maramedia.ie
FiskerForum.com