West Diesel afslutter flere handler på DanFish

West Diesel afslutter flere handler på DanFish

Blækket er knapt nok tørt endnu og messedagen er kun lige skudt i gang, da salgschef Jesper B. Pedersen ved West Diesel, afslutter de første flere gode handler. Forventningerne til DanFish udstillingen er derfor store til et succesfuldt messeforløb.
Med et moderne motor- og hydraulikværksted samt hovedlager i Esbjerg, betjener West Diesel både ind- og udenlandske kunder og samarbejdspartnere med alle former for reservedele og motorer fra Mitsubishi og John Deere. Et landsdækkende servicenet på 25 giver en yderligere tryghed for hurtig og sikker service, hvis uheldet er ude.

Ordrene på DanFish International 2011, viser at kunderne vælger leverandører med varene på lager. Leverandører der leverer topkvalitet og leverandører der præsterer et veludbygget servicenet, således uhensigtsmæssige driftsstop hurtigt kan afhjælpes. Disse krav har helt naturligt været inde i kundernes overvejelser inden beslutningen om køb endelig bliver taget.

Udskiftningen af en gammel motor til en spritny , har givet kunden en utrolig holdbar motor med en stærk, søvandsbestandig bronze belægning indvendig samt en holdbar og viril 33 HK Craftmann med en ZF gearkasse. Man oplevere her en motor med en stærk lyddæmpning, ingen risiko for gennemtærring samt komplet med skrueaksel og propel. Det hele er leveret af Mitsubishi og er det nærmeste man kommer et Turn Key projektsalg.

Denne kunde havde foretaget en grundig researche af de forskellige motorere på markedet, og efter en længere tids søgen er det naturlige valg faldet på West Diesels Craftmann / Mitsubishi motor Det var denne motor der indfriede kundens ønsker og behov bedst muligt.

DanAqua udstillingen i Europa Hallen har også afstedkommet en ny tilgang af kunder fra Aquakultur branchen. Et segment man tidligere kun har leveret lidt til. Her blev der afgivet ordre på en John Deere Motor 4045 TFM 135 HK til et havdambrug med foderautomat, hvor motoren havde haft et haveri.

Salgschef Jesper B. Pedersen ser gode fremtidsudsigter for DanFish Messen. Hvor flere gode handler ligger lige foran en afslutning. Staben af sælgere og rådgivere, er fra West Diesels side parate til at hjælpe og informere om det nyeste indenfor både Mitsubishi- og John Deere motorere.