Vónin Pelagiske trawlpose har fisket for millioner

Vónin Pelagiske trawlpose har fisket for millioner

I sommeren 2010 fik den danske pelagisk trawler “Ruth” HG264 to nye Vónin pelagiske poser til fiskeriet efter sild og makrel.
Poserne blev skræddersyet til det intense fiskeri i Nordsøen, som mange fartøjer udøver hvert år. Selv efter fiskeri efter sild og makrel i næsten to et halvt år, har de stadigvæk kun haft brug for den første pose endnu.

Skipperne på “Ruth” har begge udtrykt deres tilfredshed med udførelsen og udformningen af Vónin s poser og de er begge meget overraskede over holdbarheden.
“De er ekstremt stærke og kan tage store træk på op til 900 tons uden at blive revet eller vise tegn på udmattelse overhovedet!”

En anden ting, som også er meget vigtigt, og det er kvaliteten af fisken, og den er heldigvis som køber ønsker den. Den fisk, der bliver fanget med disse poser er af første klasses kvalitet, og der har aldrig været problemer med kvaliteten.

Hvis vi tager denne investering og sammenligner den med værdien af den fisk der er fanget, er tallene meget bemærkelsesværdige. I runde tal, har “Ruth” en omsætning på DKK 150-200 millioner om året, så den første pose har altså fisket for i alt DKK 400-500 millioner!