Vestjysk Bank opruster på fiskerimesse

Vestjysk Bank opruster på fiskerimesse

I år kan besøgende på DanFish messen i Aalborg møde rådgivere fra Vestjysk Bank på hele to stande – både hos Hvide Sande og Thyborøn Havn.
Tidligere har vi kun været repræsenteret på én stand, men i år har vi valgt at være tilgængelige på to stande. Vestjysk Bank har afdelinger både i Hvide Sande og Thyborøn, og derfor er det også naturligt, at vi er der, hvor fiskeriet er. Vi viser, at vi bakker op om fiskeriet, og at vi har gode finansieringsmuligheder, siger Jørgen Eriksen, afdelingsdirektør i Vestjysk Bank Thyborøn.

Vi er jo en lokal bank, og derfor er det vigtigt, at vi står sammen med de andre lokale aktører, som vi samarbejder med til daglig. Det giver desuden mere liv, at vi er flere virksomheder repræsenteret på én stand – det giver mulighed for en bredere dialog.

Hjælper nye fiskere
Banken har gennem mange år stået bag fiskeriet i både dårlige og gode tider. Vi hjælper fiskere hver dag med at optimere deres forretning. Vi hjælper med nybygninger, ombygninger, renoveringer, køb af fisk osv. Vi er overbeviste, om at det har stor betydning, at vi er lokale. Det giver os en fordel, at vi er helt tæt på erhvervet i dagligdagen, siger erhvervsrådgiver Brian Jespersen fra Vestjysk Bank Hvide Sande.

Vestjysk Bank hjælper blandt andet nye fiskere i gang ved hjælp af en pulje til generationsskifte.
Med lånet til en lav rente og en kort tilbagebetalingsperiode kan nye skippere nemt komme i gang med erhvervet og dermed sikre sig selv en indkomst og være med til at holde gang i hjulene i lokalområdet, fortæller Brian Jespersen.

Nye kunder er velkomne
Vestjysk Bank har deltaget på messen mange år i træk. Messen her giver os god mulighed for at møde vores kunder og potentielle kunder på en lidt anderledes måde, end vi er vant til. Vi glæder os rigtig meget til at møde mange af vores kunder på messen. Selvfølgelig håber vi også på, at vi kan få kontakt til nogle nye kunder, understreger Jørgen Eriksen.