Så er DanFish 2015 officielt åbnet

Så er DanFish 2015 officielt åbnet

Med ordene, trods lidt forsinkelse erklærer jeg hermed DanFish og DanAqua International 2015 for åbnet, kunne protektor for DanFish International H.K.H. Prins Joachim klippe den røde snor over til Nordeuropas største fiskerimesse.

Direktør for Aalborg Kongres- & Kultur Center Ernst Trillingsgaard og Borgmester Thomas Kastrup-Larrsen lagde for med velkomsttalerne til de besøgende og udstillerne. Hvorefter ordet blev givet til Prinsen.

H.K.H. Prins Joachim kom i sin velkomst tale ind på det kæmpe engagement , som arrangørerne har lagt i messen, med en særlig tak til Eksportforeningen og Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation for igen at have skabt et forum for fiskere og leverandører fra hele verden. Prinsen glædede sig samtidig over udsigten til, at det ikke kun er det samlede udstillingsareal og antallet af udstillere, der slår alle rekorder, men også antallet af besøgende ser ud til igen at ramme et rekordstort antal. Med mere end 15.000 besøgende fra omkring 40 forskellige lande.

Aalborg Kultur- og Kongres Center slår dørene op til den største fiskerimesse nogensinde. Med ekstra 500 m2 standplads, vil 325 udstillere fra 25 forskellige lande præsentere deres varer og ydelser for de 15.000 besøgende, som messen forventeligt vil modtage i dagene fra onsdag den 7. oktober til fredag den 9. oktober.