Tiltalt pyroman sigtes nu også for kutterbrand

Tiltalt pyroman sigtes nu også for kutterbrand

En 33-årig pyroman-sigtede mand, der forleden aften blev varetægtsfængslet i tre uger, ved retten i Hjørring, er nu sigtet i yderligere to forhold, udover de 21 brandforhold politiet allerede anklager ham for.

De to sidste tilfælde af brændstiftelse, der ikke tidligere har været omtalt, er branden i en fiskekutter på Thorup Strand og yderligere et forsøg på at stikke ild til en hytte ved en skole i Fjerritslev.

Den anholdte nægter sig stadigvæk skyldig i de mere end 23 anklager om, med forsæt at starte brande i området omkring Fjerritslev.

Anklages ligeledes for forsøg på mordbrand

Flere af brandene har været af svingende karakter og voldsomhed, skriver newsbreak.dk på sin webside. Men specielt én brand kunne være gået rigtig galt. Her befandt husets beboere sig i ejendommen, da den nu pyroman sigtede mand, angiveligt skulle have sat ild til huset, hvorefter branden bredte sig lynhurtigt, så beboerne måtte reddes ud i hast og i sidste øjeblik.

Den sidste brand, fik politiet til at offentliggøre et klip fra en overvågningsvideo, hvor den anklagede optrådte på. Det gav det ønskede resultat og afledt heraf, kunne det nordjyske politi skride til en hurtig anholdelse af den formodede gerningsmand, der nu anklages for et helt uhørt antal brande og ildspåsættelse, i Fjerritslev området.

Se mere video hos Local Eyes og Newsbreak.dk her.

Anklager Kim Kristensen anmodede ved grundlovsforhøret om dørlukning af hensyn til den videre efterforskning. Hvilket blev imødekommet af dommer Mette Søndergaard, udfra hensynet til efterforskningen, der er i et tidligt stadie og forløb samt endnu ikke afsluttet.