Stor konkurrence om bedste video fra fiskeriet

Stor konkurrence om bedste video fra fiskeriet

Kystmagasinet har sat en konkurrence igang, mht. den bedste video fra fiskeriet. Det har Joakim Hansen fisker på det norske fiskefartøjet »Korallen« fulgt og sender dermed konkurrencens første bidrag.

Det er ikke fiskeriet generelt der vises mest af i medierne. Derfor har Kystmagasinet sat en konkurrence igang, som du kan læse mere om her.

Det norske erhvervsblad omkring fiskeriet, deler både hæder og ære ud, samt en kontant honorering af bedste videobidrag til konkurrencen.

Konkurrencen der blev sat igang den 10. marts 2018, er ikke kun for norske fartøjer, men også for svenske og danske samt andre fartøjer. Alle opfordres til at sende deres bidrag ind.

Send til terje@atlanticforlag.no

Der er allerede kommet en del videoer ind på redaktionen og Kystmagasinet håber på endnu flere. Alle læsere opfordres derfor til at give et like til de film / videoer de syntes bedst om. Disse like`s vil også indgå i bedømmelsen af hver enkelt video, som sættes på Kystmagasinet´s side.

Men skynd dig – for når Kystmagasinet har fået minimum 120 videoer ind til bedømmelse, vil man efterfølgende foretage en kåring af vinderen.