Spændende foredrag af skipper på RI 468 »Juli-Ane«

Spændende foredrag af skipper på RI 468 »Juli-Ane«

Kom med Hvide Sande trawleren RI 468 JULI-ANE på fiskeri i nordsøen, skagerrak og østersøen, når fiskeskipper Verner møller holder foredrag under Maritim-Viden i Fiskeriet Hus i Hvide Sande.

Mød talstærkt op til foredraget, torsdag den 23. februar 2017 klokken 19.30 på Fiskeriets Hus i Hvide Sande. Entré kr. 75,- pr. person inkl. kaffe eller the.

Aftenens foredragsholder, fiskeskipper og medejer af trawleren JULI-ANE Verner Møller, fortæller om og viser billeder og filmklip fra en fangstrejse med en moderne trawler, der driver et skånsomt og miljøgodkendt fiskeri under MSC-ordningen.

Salgskonceptet Fish4you

Verner Møller vil også berette om on-line salg af fisk direkte til forbrugeren i samarbejde med firmaet VESTFISK.

Kan ses på adressen www.fish4you.dk

Om Maritim-Viden MARITIM-VIDEN er en maritime foredrags- og aktivitetsrække, der udelukkende beskæftiger sig med at formidle og informere om det blå Danmark. Hermed menes alle de emner, der har berøring med og til vores maritime- og marine miljø, spændende over alle former for skibsfart, såsom aktiviteter, der vedrører handels- og fiskerflåden og selvfølgelig de sømilitære tiltag der har fundet sted og stadig finder sted, hvor den danske flåde er/har været involveret. 

Se mere om Maritim-videns program her