Rejetrawler solgt i Hvide Sande

Rejetrawler solgt i Hvide Sande

Det er Verner Møller der sælger den kun knapt 5 år gamle trawler RI 568 Jette Mona til fiskeskipper Niels Henrik Bøndergaard fra Hvide Sande.

Skipperen fra Hvide Sande får således foden på eget dæk igen. Sidst var det med den 21 meter lange ståltrawler RI 93 Avance, der i årene fra 2004 og til salget, bedre var kendt med sit karakteristiske bovskjold af en Pomfrit, hvilket efter det oplyste, også kommer til at pryde boven på den nyindkøbte bomtrawler, sammen med navnet Avance.

Skipperen godt kendt med Hvide Sande og Nordsøen

Niels Henrik Bøndergaard startede for snart 20 år siden med hyre på RI 415 Jette Evers og derefter med halvanden års hyre med RI 289 Kristine Folkjær. Tre år senere og frem til 2004, var det som reserveskipper på RI 427 Mette Helene, som endeligt i 2004 blev skiftet ud med eget fartøj RI 93 Avance, som partsreder med Svend Bøndergaard. Et fartøj der skulle fiske industrifisk som tobis og brisling, men som også havde en kvote på konsumfisk, for at have lidt flere strenge af spille på.

Netop nu går Niels Henrik Bøndergaard og venter på havvejr, så det nyindkøbte fartøj kan komme ud efter hesterejer og sidenhen industrifisk.

FiskerForum.com