Rådhuspladsen står i fiskens tegn på lørdag

Rådhuspladsen står i fiskens tegn på lørdag

Lørdag den 16. september klokken 10.00, åbner Fiskeriminister Karen Ellemann »Fiskens Dag 2017«, på Rådhuspladsen i København.

Åbningen sker med et hav af aktiviteter på den store plads midt i København, hvor man kan blive inspireret til børnenes madpakke, som selvfølgelig også skal indeholde dansk fisk. Kig ind i madskolen for børn, hvor MSC (Marine Stewardship Council) og karoline Trier´s Madskole laver nemme retter med lækker vildtfanget bæredygtige danske fisk til madpakken.

Eller deltag i fiskeauktionen med Tommy Raabo Fischer, hvor du kan møde Havs friske fiskehandlere, som i anledning af Fiskebranchens festdag, sørger for du kan gøre en god handel. Få en snak om hvilke fisk der er i sæson netop nu og hvordan du tilbereder dem.

Der vil som sædvanligt være fiskeauktion med fisk fra Thorsminde, men som noget nyt er Tommy fra Hav blevet spurgt om han vil være auktionarius og det har han takket ja til. Så husk Fiskeauktionerne finder sted både kl. 10:15 og 12:30 på scenen.

For de lækkersultne, kan du også dykke ned i Havs østersbar med danske østers. Og sidst men ikke mindst kan du smage vinderretten fra Havs bloggerkonkurrence med Seamore.

Et spændende og lærerigt møde, så kig forbi.

Undervejs bliver man underholdt af »The Grandfætters«, som selv forklarer deres indbyrdes forhold således: Anders’ farmor er søster til Allans morfar der er bror til Christians farmor der er søster til Kesses morfars kone. Sådan er historien. Den korte version, er at de har samme oldeforældre. Og derfor hedder de naturligvis »The Grandfætters«.

De vestjyske drenge fra Thyborøn, spiller et mix af folkemusik og popmusik, krydret lidt med et enkelt rocknumme og noget blues. Så Glæd dig..

Se hele programmet for »Fiskens Dag 2017« her

Du kan også læse lidt mere om arrangementer der ligger i dit nærområde her