Propeller til 24 nybygninger og 16 ombygninger

Propeller til 24 nybygninger og 16 ombygninger

Hundested Propeller A/S kunne i starten af februar fejre 90 års jubilæum for virksomheden som startede tilbage i 1921 under navnet Hundested Maskinfabrik.
Siden 2006 og frem til udgangen af 2010 har Hundested Propeller leveret ordre på propelleranlæg til 24 nybygninger og 16 ombygninger i dansk fiskeri

Den verdenskendte virksomhed leverede i 2010 bl.a. et propelleranlæg af størrelse VP 11 til ombygningsprojektet i Skagen af HM 128 Borkumrif. Det var propelleranlæg nummer 6363 i historien , og propelanlæg nummer 6394 blev leveret til ombygningen i Thyborøn af ND 58 Moonlight fra Rødvig. Så Mogens Christensen og medarbejderne glæder sig over beskæftigelse i den danske fiskerisektor.

Selvom virksomheden i dag beskæftiger sig med meget mere end fiskerifartøjer, og markedsandelen for erhvervsfiskeriet er væsentlig mindre end tilbage i opstartsårene, så sætter fabrikken i Hundested stadig stor pris på den kontinuerlige kontakt med fiskerne. Og de forskellige støttepakker, som netop er blevet afviklet de sidste par år har også givet propeludviklerne en bemærkelsesværdig aktivitet.

Hundested propellerne bliver produceret ud fra stor viden og erfaring om tilstrømning til propellerne, effektivitet og nutidens krav om støjreducering.

Se Hundesteds leveringer til den danske fiskeriflåde her fra 2006-2010.