Prins Joachim åbner Danfish 2015

Prins Joachim åbner Danfish 2015

Som protektor for Europas største fiskerimesse, åbner H.K.H. Prins Joachim offecielt Danfish International og DanAqua den 7. oktober klokken 10.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center

Det er tredje gang H.K.H. Prins Joachim officielt åbner messen . Første gang Prins Joachim åbnede messen var i 2007, hvor han netop havde overtaget protektoratet efter H.K.H. Prinsgemalen.
Anden gang i 2011, hvor dørene samtidig for første gang blev åbnet til akvakulturmessen DanAqua, som en del af DanFish International. Og det var en særdeles velforberedt Prins Joachim, der i 2011 fik stor ros for sin åbningstale, som havde substans og viste, hvor stor indsigt Prins Joachim har i fiskeriområdet. Her fremhævede Hans Kongelige Højhed blandt andet den store og betydende rolle DanFish-messen har fået internationalt samt det succesrige seminarprogram og indlæg på messen, som er med til at give en dybere indsigt i fiskeindustrien.

Standarealet tæt på udsolgt

Selvom DanFish International først åbner til oktober, har der allerede været så stor interesse for standene på messen, at AKKC kan melde tæt på udsolgt. Tidligere år har messearealet talt hele 9000 m2, men på grund af den store efterspørgsel bliver den midlertidige mobilhal i Kildeparken udbygget med en tilbygning, så der bliver plads til udstillerne fra omkring 25 forskellige lande.

Europas førende fiskerimesse finder sted i Aalborg

Siden 1974 har der med 2 års mellemrum været afholdt fiskerimesse i Aalborg. I år er det 24. gang, at Aalborg Kongres & Kultur Center kan åbne dørene til DanFish International, som forventes at tiltrække omkring 15.000 besøgende fra hele verden. Sidste gang tiltrak messen besøgende fra 44 forskellige lande.

På den store internationalt anerkendte messe præsenterer både danske og internationale udstillere nyheder til fiskerisektoren inden for både net, trawl, wire, elektronik, navigations- og kommunikationsudstyr, procesudstyr, redningsudstyr og meget mere, og med omkring 100 særligt inviterede internationale indkøbere er DanFish International samlingssted, hvor der indgås særdeles store handler.