Flere Danske Havne deltager på fiskerimessen I Aberdeen

Flere Danske Havne deltager på fiskerimessen I Aberdeen

Der er flere danske Havne tilmeldt den internationale Skipper Expo Int. fiskerimesse I Aberdeen fra fredag den 29. maj til lørdag den 30. maj 2015.

Dørene åbnes fredag kl. 10 – 17 og om lørdagen fra kl. 10 – 16.

Skagen Havn har tilmeldt sig for første gang nogenside, og har med sig fra Skagen flere store virksomheder som; FF Skagen, Skagerak Pelagic, Karstensens skibsværft, Saga Shipping, Jens Berg Shipping, MAN Turbo & Diesel samt Skagen Havn.

Thyborøn Havn har ligeledes meldt deres ankomst på messen for første gang, med blandt andet TripleNine og Thyboron Trawldoors.

Udstiller rekord

Med en rekordstor tilmelding af udstillere, ser den kommende fiskerimesse Skipper Expo Int. 2015 I Aberdeen ud til at blive et tilløbsstykke. Der vil være noget for enhver smag, som skibselektronik og forskellige motorere, hovedmotor og lysmotor, samt redskaber, trawl og garn. Rednings- og sikkerhedsudstyr, tejner, maskiner og meget, meget mere. Derudover udstilles der flere fiskefartøjer på udstillingen, under 10 meter.

Udsmidsproblematikken udfolder sig også I Skotland og der vil på messen også være mulighed for en spørgerunde om konsekvenserne af den nye ordning med den skotske fiskeriminister Lochhead. Den diskussion skal nok blive livlig.

Velmødt til et par fornøjelige dage I Aberdeen.