Nr. Vorupør klar efter molerenoveringen

Nr. Vorupør klar efter molerenoveringen

Med store investeringer til landingspladsen i Vorupør og første etape gennemført, har Nr. Vorupør Fiskecompagni og Fiskeriforenings Fond, sat gang i næste etape.
Ned mod stranden er der anlagt ny gangbro og på den anden side af molen er havbadet nu klar til at blive etableret og oveni har man nu også sat gang i et projekt, med at renoverer seks ældre bygninger omkring landingspladsen ned til molen.

Nr. Vorupør Fiskecompagni og Fiskeriforenings Fond har netop udpeget Thisted-firmaet P+P Arkitekter til at stå for renoveringen af de i alt seks bygninger. Denne etape ventes afsluttet til efteråret, og hele projektet forventes færdigt op til sommeren 2014.

Formanden for fonden Ander Munk Jensen siger til Nordjyske.dk, at projektet har været længe undervejs og at man nu glæder sig til at komme i gang med næste etape. Området består herefter af frysehuset og spilhuset, der er de eneste bygninger, som stadig bruges til deres oprindelige formål og det gamle Compagnihus, der tidligere fungerede som samlecentral, har i dag fiskeudsalg og informationstavler der fortæller historien bag molen og landingspladsen Nr. Vorupør.