Nordsøen Forskerpark danner rammen om Internationalt trawl-kursus i Hirtshals

Nordsøen Forskerpark danner rammen om Internationalt trawl-kursus i Hirtshals

Deltag i et kursus der giver dig mulighed for at styrke og udvikle dine færdigheder og viden omkring trawlfiskeriet
Catch-Fisk og Seafish er glade for at annoncere dette års kursus i Trawl-teknologi vil blive afholdt på Nordsøen Forskerpark, Danmark.

Kurset giver et detaljeret indblik i konstruktionen og optimal udnyttelse af forskellige trawl samt energiforbrug, selektive egenskaber, ydeevne, juridiske og praktiske aspekter af tekniske foranstaltninger osv. for folk, der i deres professionelle liv kræver en høj grad af viden om trawlredskaber:

*Fiskere, skippere, udstyrsdesignere, net producenter osv.
*Udstyrs teknologer, havbiologer samt undervisere inden for fiskeriet osv.

Uanset om du fisker med trawl, styrer en trawler eller er sælger af trawl, om du underviser i brugen eller du bruger dem som et forsknings-objekt, vil du kunne drage fordel af kurset og få et helt nyt perspektiv på disse, ofte kontroversielle, fiskeredskaber.

Er du interesseret, bedes du kontakte hjemmesiden for detaljer og et ansøgningsskema: http://www.catch-fish.net -> Uddannelse

Kurset er afholdt siden 1999 med Ulrik Jes Hansen som kursus leder og Nordsøen Forskerpark Park som en vigtig ramme om kurset. Ulrik Jes Hansen har udviklet Catch-Fish i samarbejde med Mike Montgommerie fra Seafish, England.

Fristen for ansøgning er omkring 5 uger før kurset. Antallet af deltagere, er begrænset.

Håber at se dig / jer i Hirtshals.