Færøske Vònin køber andel i dansk trawl-producent.

Færøske Vònin køber andel i dansk trawl-producent.

En af Nordatlantens største designere og producenter af trawl og not, køber sig ind i Strandby Net.
en pressemeddelse fra Vónin Færøerne meddelelse det at der er købt andel i Strandby Net A/S, med en andel på 75%. Ved købet styrker Vónin sin internationale position betydeligt.

Historisk har de to virksomheder arbejdet tæt sammen i mange år med reparation af trawl og udstyr og dette samarbejde styrkes nu yderligere. Strandby Net fortsætter dermed som datterselskab med daglig ledelse af direktør og ejer Lars Peter Jensen, som ved handlen bevarer en fjerdedel af aktierne.

Vònins administrerende direktør Hjalmar Petersen sagde ved indgåelse af aftalen, ”Lars Peter Jensen er en højt respekteret og professionel producent og jeg glæder mig til det videre samarbejde med Lars Peter som direktør for Strandby Net. Med afdelinger på Færøerne, Grønland, Canada og Norge samt med investeringen i Strandby Net med afdelinger i Strandby og Skagen, dækker vi nu det Nordatlantiske område ganske pænt og specielt med afdelingen i Skagen, er vi nu repræsenteret i en af de travleste havne omkring atlanten, når det drejer sig om losning og frysning af pelagiske fisk.”

Fakta Vònin.
Er en af Nordatlantens største designere, udviklere og producenter af trawl og net til notfartøjer samt reparationsfaciliteter på Færøerne, Grønland, Newfoundland, Norge og nu Danmark, tilbyder Vònin produkter og tjenester til fiskefartøjeraf enhver art, til fiskeopdræt, industri og offshore branchen.
Vònin er kendt for deres slogan ”We make fishing more prodfitable” (Vi gør fiskeriet mere rentabelt).