Nor-Fishing 2018 melder alle udstillerstande fuldt booket

Nor-Fishing 2018 melder alle udstillerstande fuldt booket

Dette års Nor-Fishing i Trondheimm, melder om alt udsolgt af udstillingsstande her længe inden den store fiskerimesse løber stablen i august.

Det er således en af verdens største fiskeriudstillinger af teknologi, der afholdes i Norges tredjestørste by, der allerede nu melder om en så stor tilstrømning af virksomheder fra hele verden, der ønsker at deltage i denne vigtige messe for fiskerierhvervet. Arrangørerne skriver nu de mange firmaer der fortsat håber på en plads på messen, op på en venteliste.

Den populære fiskerimesse trak sidste gang op mod 15.000 interesserede besøgende til, fra mere end 50 forskellige nationer. Forventningerne for 2018 ligger på niveau eller lidt over sidste besøgstal.

Messen viser det sidste nye indenfor fiskeriteknologi, processer og forskellinge tjenester, der er tæt forbundne med fangst, forælding samt transport og salg.

Der vil være lidt ændringer i forhold til sidste Nor-Fishing messe. Messen afholdes stadig udenfor Trondheim Spektrum og på Skansen. Men på grund af ombytning og tilbygning af en ny 5000 m2 stor hal, som skal stå færdig til Aqua-Nor 2019, vil der i år være opstillet en telthal på 6.000 m2 på Øya Stadion.

I telthallen vil de fleste udstillere være, samt i hallerne D – F – G og på Skansen.

Se udstillerlisten her

Nu kan du booke hotel til Nor-Fishing i Trondheim den 21. til den 24. august 2018 her

Se filmen om Nor-Fishing her